Napin tytär ja Netan sisko Pikku-Piun Quutar eli Tirppa odottaa pentuja, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 44 eli parin viikon päästä!

Napin on ollut välillä vähän vaikea hyväksyä etteivät vauvamme tavarat ole hänen, vaan Nappi on usein sitä mieltä, että häntä vartenhan kaikki tavarat on hankittu...

Tässä kuvassa Nappi on sentään sitterin alla, mutta useina aamuina Nappi on löytynyt lokoisasti makoilemasta sitterin päällä.

Nettaa ei vauvan tavarat juurikaan kiinnosta. Eikä hirveästi vauvakaan. Tosin yhden kerran Netta käyttäytyi aika kummallisesti. Olimme tulleet kylään vanhempieni luokse ja ensimmäisen illan aikana siellä joka kerta kun vauva alkoi itkeä, Netta tuli katsomaan ja alkoi "kurnuttaa", ihan kuin olisi yrittänyt rauhoitella vauvaa, Netta myös seuraili minua ja vauvaa. Kun kävin imettämään, Netta änki itsensä oikein lähelle. En tiedä heräsikö Netalla joku äidinvaisto vai mikä ihme häneen iski, mutta seuraavana päivänä Netta oli taas oma itsensä eikä vauva enää kiinnostanut.

Meillä on ollut aika pitkä tauko kissanäyttelyissä ja seuraavaa näyttelyyn menokaan ei vielä ole suunnitelmissa, koska seuraavaksi täytyisi lähteä ulkomaille, että Netta valmistuisi IC:ksi. Olenkin miettinyt, että jos jossain lähistöllä järjestetään esittelynäyttely, vien Netan ja ehkä Napinkin sinne. Tulee kissoille taas tuntumaa kissanäyttelyssä oloon, vaikkei tilanne ihan samanlainen olekaan kuin oikeassa näyttelyssä.

Meillä on isot ikkunat, mistä kissojen kelpaa seurailla ympäristön tapahtumia.