Eilinen päivä vierähti TUROK:n järjestämässä näyttelyssä Turussa. Netta jäi kotiin ja lähdimme Napin kanssa kahdestaan näyttelyyn. Perillä näyttelypaikalla Nappi oli näyttelyn ensimmäiset tunnit hieman ihmeissään ja kerjäsi minulta huomiota, kun tajusi, ettei oma tytär olekaan pitämässä seuraa.

Napin tuomarina oli puolalainen Anna Wilczek, joka ihastui Nappiin kovin. Arvostelusetelissä kaikki oli excellentiä ja tuomari oli kahteen otteeseen piirtänyt sydämenkin arvosteluseteliin. Yleisvaikutelma oli "super sweet ginger ♥" (tosi suloinen punapää).

Nappi sai kastraattiluokassa kolmannen sertinsä ja valmistui näin ollen Premioriksi. Nappi oli mukana tuomarin paras valinnassa, mutta paneelipaikka jäi tälläkin kertaa haaveeksi. Hauska yhteensattuma oli, että tuomarin paras valinnan voitti musta manx-kissa, jonka äiti on Napin kasvattajan omistama kissa.

1269774857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

PR&IC FIN*Armain Snufkin

Näyttelyyn osallistui myös Napin poika, Pikku-Piun Quu-ukko. Quu-ukko oli toista kertaa näyttelyssä ja osallistui nyt nuorten luokkaan ollen tuomarin paras nuori. Hyvä vain, jos pojasta polvi paranee. Hymy

Napin kaikki pennut ovat nyt saaneet uudet kodit. Pikku-Piun Quu-ukko ja Quurankukka ovat molemmat sijoituksessa. Quurankukka pääsi asustelemaan Napin kasvattajan luokse mummonsa Mimmiesterin hoiviin ja muustakaan kissaseurasta ei tule olemaan pulaa, koska Napin kasvattajalla on manxeja ja norjalainen metsäkissakin.

Lopuksi vielä kuva Napin "harrastuksesta". Kun minä tai mieheni olemme käyneet suihkussa, Nappi ryntää kylpyhuoneeseen  ja alkaa vahtia suihkusuutinta, koska siitä tipahtaa vesipisaroita lattialle. Aina kun pisara tipahtaa, Nappi yrittää saada sen kiinni. Nappi jaksaa vahtia suutinta vaikka kuinka kauan kerrallaan.

1269776235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e